Cautare

3956 de rezultate pentru "dan vladu" (4.10 secunde)
Prim-vicepresedintele PC, Dan Ioan Popescu, fost ministru al Economiei, ii cere premierului intr-o scrisoare deschisa trimisa ieri sa constituie de urgenta o comisie, sub coordonarea Autoritatii de Control, care sa analizeze toate contractele de furnizare a energiei din perioada 2000-2007.
Gestul Monei Musca, de "inspiratie" pentru Dan Voiculescu Parca impulsionat de gestul Monei Musca si de declaratia lui Gheorghe Flutur, liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat, tot ieri, ca va face un gest asemanator cu cea "incondeiata" in arhivele Securitatii cu numele de "Dana".
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a declarat ca situatia liderului PC Dan Voiculescu nu este similara cu cea a Monei Musca, intrucat votul din CNSAS la Voiculescu a fost la balotaj, iar recursul acestuia in instanta este pe fond, neexistand angajamentul de colaborare.
Dezbaterile de la Curtea de Apel Bucuresti in cazul contestatiei lui Dan Voiculescu fata de decizia de politie politica data de CNSAS au fost amanate pentru 29 mai.
Dan Sabau, fostul presedinte al Comisiei de Sanatate din Senat, a fost dat afara de la Spitalul Judetean de Urgenta din Braila.
O inregistrare audio a unei sedinte de birou politic arata cum Dan Ilie Morega i-a chemat la raport pe sefii liberali de institutii descentralizate, cerandu-le situatia sumelor pe care le-au adunat din donatii si cotizatii.
Vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu a declarat ca parlamentarii liberali sunt dispusi sa-si depuna mandatele in cazul in care presedintele suspendat Traian Basescu va reusi sa adune la referendum opt milioane de voturi in favoarea sa.
  ' Dan Voiculescu: ... Noi vom ramane cu ochii pe dumneavoastra si va vom sanctiona in continuare, a declarat presedintele Partidului Conservator Dan Voiculescu. ... Presedintele PC, Dan Voiculescu, l-a felicitat pe presedintele Traian Basescu in urma votului pentru referendum.
Printre cele mai vizibile personaje, actionare la Banca Romaneasca Constanta, se afla si senatorul Dan Voiculescu, presedintele PC.
Este vorba despre Paul Foleanu si Dan Moldovan. ... Revenind insa la democrati, dintre cei care isi doresc sa intre in "pielea" lui Iorgus, si care au si cele mai multe sanse - se desprind Dan Moldovan si Paul Foleanu.
Nicolae Patru (Valcea), Dan Nicolae Rahau (Constanta), Adrian Maracineanu (Prahova), Adrian Pascuta (Timis), Ion Stoica (viceprimarul orasului Buftea). ... presedintele PRM Navodari, Dan Nicolae Rahau (fost senator) si Mariana Bandi, presedintele Organizatiei Municipale de Femei a PRM Constanta.
In timpul sedintei Biroului Permanent National al PSD de luni, vicepresedintele PSD, Dan Nica, a facut o estimare a cheltuielilor electorale necesare candidatilor care ar putea fi alesi prin vot uninominal pentru Parlament, consilii judetene sau primarii.
Corneliu Vadim Tudor l-a numit vineri, intr-o conferinta de presa, pe Dan Voiculescu "Felix Cotosmanul", afirmand ca presedintele fondator al PC "a turnat" la securitate pentru o bucata de paine, "dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune".
Vicepresedintele PSD, Dan Nica, nu mai concepe ca in bugetul pentru 2009 sa nu fie inclusa finantarea centurii Galatiului, acesta amintind ca nu va mai accepta promisiuni vagi care nu rezolva nimic, asa cum s-a intamplat la finele anului trecut.
Liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna, Dan Suciu, considera ca toti candidatii la alegerile parlamentare ar fi trebuit sa fie supusi unui control psihiatric, pentru ca un Parlament trebuie sa fie compus din oameni sanatosi din toate punctele de vedere.
Presedintele fondator al PC Dan Voiculescu considera ca presedintele Traian Basescu se victimizeaza pentru a ajuta PD-L in campania electorala, referindu-se la declaratia sefului statului potrivit careia Voiculescu, Hrebenciuc, Geoana, Tariceanu au stabilit o noua "lovitura de stat" dupa alegeri.
Unul dintre castigatorii care nu-si gasesc locul in viitorul Legislativ este Dan Octavian, singurul liberal care a castigat un colegiu din Oradea.
Presedintele Traian Basescu, a semnat marti decretele pentru revocarea din functia de ministru interimar la MAI a lui Dan Nica si de numire in functia de ministru al Internelor a lui Liviu Dragnea.
Cel care s-a aratat nemultumit de felul in care merg lucrurile in alianta a fost Dan Voiculescu, presedintele fondator al PC, si nu presedintele ales - Daniela Popa.
Dan Nica, ministrul administratiei si internelor, a spus ieri ca nu va ezita sa-i dea afara pe angajatii care nu-si fac treaba.
google-analytics.com